Optiek - Optometrist in Valkenburg. Nauwkeurige oogmeting, nieuwe bril of lenzen of paramedische oogzorg? Opticien Valkenburg? Vanderhallen, als ervaring telt!

Oogmode

Optiek - Optometrist in Valkenburg. Nauwkeurige oogmeting, nieuwe bril of lenzen of paramedische oogzorg? Opticien Valkenburg? Vanderhallen, als ervaring telt!

Onze collectie brillen

Onze collectie brillen en zonnebrillen heeft inmiddels al naam weten te maken ondanks haar korte bestaan. Een collectie met zorg samengesteld die voldoet aan onze kwaliteitseisen. Brillen met stijl, durf en klasse, brillen die trendsettend en innovatief zijn. Bekende merken en onbekende nichemerken van over de hele wereld. Met onze brede actuele mix van stijlen ben ik er van overtuigd dat ook uw perfectie bril in deze collectie te vinden is. Een bril die past bij uw persoonlijkheid en voldoet aan al uw wensen.

"De beste oogzorg, de mooiste brillen gewoon in Valkenburg"

Onze Merken

True Vintage Revival

TVR is onbetwist uniek in zijn soort. Het is een van de beste handgemaakte monturen in de brillenwereld, een combinatie van Sterling zilver en Zylonite volledig ontworpen en gemaakt in Sabea, Japan.

Lindberg

Deze hoogwaardige
titanium brillen uit Denemarken bieden een stijlvolle ingetogen uitstraling met maximaal comfort. Typische Lindberg zijn de schroefloze constructies.

BRETT

Monturen ontworpen om te voldoen aan de behoeften van mannen met karakter. Spelend met het materiaal onderstrepen ze het contrast tussen elegantie en kracht.

anne et valentin

Anne et Valentin

Wat het werk van dit kleurrijke Franse merk uit Toulouse het best karakteriseert is expressie. Niet proberen op te vallen maar proberen opvallend te zijn.

Yellows Plus

Lichte, volledig titanium brillen uit Japan. De eenvoud en pure vormen geven het merk een krachtig design.

Serengeti

De Serengeti zonnebril is geliefd dankzij de vertrouwde kwaliteit, innovatie en design. Ze bieden 100% bescherming tegen UVA/UVB straling en de lens zorgt ervoor dat je zicht scherp blijft wanneer je een garage of lange donkere tunnel inrijdt.

RES/REI

Dit İtaliaanse brillenmerk weet als geen ander hoe je verfijnde en tijdloze brillen maakt. De ontwerpers maken gebruik van unieke kleuren en patronen zodat ieder bril iets nieuw te bieden heeft.

Natan

De Natan brillenlijn biedt elegante vormen, gekenmerkt door subtiele kleureffecten. De collectie omvat exclusieve zonnebrillen ontworpen door haute-couture ontwerper Edouard Vermeulen van het huis Natan.

Mykita

Simpel, functioneel met een eigenzinnige look. Dat is op en top Mykita. Het ontwerp- en productieproces wordt in geheel eigen beheer uitgevoerd in het atelier in Berlijn.

Morel van Jean Nouvel

Een unieke samenwerking tussen architectuur en brillen. Het Franse brillenmerk Morel met de hedendaagse architect Jean Nouvel levert stijlvolle uitgesproken brillen op.

Komodo

Komono

Het Belgische merk Komono staat voor vakmanschap, precisie en esthetische perfectie. Door middel van deze eigenschappen onstaat er een mooie, stijlvolle collectie.

J.F. Rey

Deze met de hand gemaakte titanium brillen uit de Franse Jura zijn bijna kunstwerken door de constructie en de verschillende gebruikte materialen.

Götti

Het Zwitserse brillenmerk Götti staat voor pure eenvoud met veel karakter. De monturen zijn strak, tijdloos met een verfijnde afwerking. Götti bewijst dat minimalisme niet saai hoeft te zijn.

Garret Leight

Dit Californische bedrijf maakt stijlvolle (zonne)brillen. Ze verstaan de kunst om iconische modellen te respecteren en zo te bewerken dat ze volledig passen in het huidige modebeeld.

Etnia Barcelona

Een Spaans merk met een typische internationale stijl, gespecialiseerd in gedurfde kleuren en retro-designs dat is Etnia Barcelona.

Optiek - Optometrist in Valkenburg. Nauwkeurige oogmeting, nieuwe bril of lenzen of paramedische oogzorg? Opticien Valkenburg? Vanderhallen, als ervaring telt!

Coblens

Handgemaakt in het Duitse Koblenz. De brillen hebben een heerlijke ‘vintage vibe” klassiek en modern tegelijk met een referentie naar de jaren 70, 80 en 90. Brillen met maar liefst 4 jaar fabrieksgarantie.

Blackfin

De brillencollectie van het Italiaanse Blackfin is verfijnd, elegant en minimalistisch en valt op door harmonieuze ontwerpen. Puur titanium in een hele waaier aan kleuren.

Binoche

Dit Belgische merk maakt modieuze, comfortabele brillen in een scala van eigenwijze kleuren. Ontworpen in Antwerpen en met de hand gemaakt in Italië en Frankrijk.